Vi hjælper

Lions Brande er sammen med de mange andre Lions klubber som er fordelt over hele verden med i et fællesskab, hvor et af hovedformålene er at give en hjælpende hånd til mennesker som har brug for hjælp.
I vores klub i Brande bestemmer vi selv, hvor og til hvem, de midler vi har indsamlet, skal bruges.
Vi er med i en non-profit organisation, og vi har administrationsomkostninger på 0%.

I 2016 uddelte klubben i alt 84.000 kr. i støtte.
De fleste midler er brugt til at støtte og hjælpe i lokalområdet, hvor vi har fokus på børn, unge og ældre. At medvirke til, at unge undgår at havne i misbrug, er vigtigt for os.
Vi har mulighed for at sende unge mennesker på internationalt ungdomsudvekslings ophold.
Trods det , at vi lever i et relativt velstående samfund, findes der stadig børnefamilier, som har det svært med at sørge for en god jul for sig selv og børnene. Vi giver derfor 12.000 kr. til Røde kors, som bruger pengene til julehjælp.
Vi støtter også med midler ude i verden i forbindelse med - typisk naturkatastrofer, som jordskælv og orkaner.

Siden klubbens start i 1984, har vi uddelt over 1,5 mio. kr. i støtte. Alle pengene er indsamlet ved de forskellige aktiviteter, vi har haft gennem årene.