Vi har støttet

Har er nogle eksempler på hvad vi har støttet.

listen nedenfor er blot et udvalg af , hvad vi har støttet. )

# Maj 2019: Økonomisk støtte til nye gymnastikredskaber i Blåhøj hallen.
# Maj 2019: Økonomisk støtte til anskaffelse af Handikap-ridesaddel til Brande rideskole.
# Maj 2019:  Materialer til maling af to gavlmalerier på Bondegården i Brande.

# November 2018: 12.000 kr. til julehjælp for børnefamilier i Brande området. Fordeles via     Røde Kors Brande.
   Donation til en legeplads på Grønland. Lions i Nuuk står for arbejdet.
   Donation til Verdensmiddag 2019 i Brande sognegård. Arrangementet er til fremme af         mellemfolkelig forståelse.

# Oktober 2018. Doneret 10.000 kr til Lions Internationale Katastrofefond.

# August 2018: Støtte til SSP kursus i skolerne om "God netetik".
Tilskud til sikkerhedsudstyr til børnene i foreningen Urban Street Zone.

# Maj 2018: Bevilget økonomisk støtte til afvikling af ferieophold for Ukrainske børn som har mistet en forælder under krigshandlingerne i landet.

# Støtte til Misbrugsforebyggende arrangement for 7.- 8 klassetrin på Brandes skoler.
     >> [Se avisartikel]

# Støtte til indkøb af TV apparat til fællesrummet på Solbakken i Ejstrupholm.

# Tilskud til indkøb af Tipitelt, som skal bruges i fobindelse med afholdelse af den årlige         Sansefestival på Brande Åcenter (handicapinstitution).

# Tilskud til trykning af folder vedrørende motion for ældre i kommunen. Projektet er en sammenslutnign af forskellige foreninger. Projektet hedder "Gå i gang".