Street art Brande

Lions Brande arrangerer hver sommer
Street art Festival i Brande.

Efter at vi lukkede vort gamle aktivitetsflagskib "Sensommer Rock" ned, skulle der findes en ny aktivitet. Byen Brande er jo kendt for sine gavlmalerier, så vi besluttede at der skulle være en International Street art Festival hver sommer i byen.
Vi gennemførte den første festival i 2015, og det blev den første Street art festival i Danmark. Inspirationen kom fra et tilsvarende arrangement i Vilhelmshafen.
Vi har ca. 15 kunstnere fra hele verden, som den sidste weekend i juni, fremtryller de mest fantastiske gademalerier i centrum af Brande. Mange af billederne er såkaldte 3D-malerier, hvor perspektivet lader een tro, at der f. eks. er hul i fortovet. Det samler mange mennesker både under selve festivalen, og i månederne efter.
Arrangementet gennemføres med velvillig støtte fra lokale sponsorer.

>> [se sponsorliste]

>> [Se mere på Street art Festivals Facebookside.]