Om Lions

Om Lions Brande

Vi i Lions Brande ønsker at bidrage til at hverdagen bliver lidt lettere for dem, som har det vanskeligt. De mest centrale målgrupper for vores hjælpearbejde er ældre, børn, unge og andre mennesker som er funktionshæmmede i videste forstand.

De penge vi tjener ved at afholde f. eks. Bankoshow og Street Art festival går direkte til hjælpeaktiviteter i lokalområdet, på landsplan, eller som katastrofehjælp i udlandet. Selve driften af klubben og Lions Danmark betales af vores medlemskontingent.

Enhver som ønsker at gøre en frivillig indsats i tråd med Lions etiske normer og mål, er velkomne som medlem i vores klub.

Om Lions International

Oprettet i USA i 1917 på en tid, hvor mange syntes, at verden behøvede mere medleven og mindre selvoptagethed.
Kom til Danmark i 1950. I dag er der 312 klubber med tilsammen 6.500 medlemmer.
På verdensplan er der 1,4 millioner medlemmer fordelt på 45.000 klubber i mere end 200 lande.
Medunderskriver af FN’s Charter og har som følge heraf fast sæde i forsamlingen.
Har tilsluttet sig FN’s deklaration om menneskerettigheder og arbejder for samfundsforståelse og fred.
Blev i 2007 kåret af Financial Times som den mest effektive NGO (Non Governmental Organization).

Lions klubberne i Danmark donerer årligt omkring 30-40 millioner kroner til humanitære formål. Disse penge fordeles suverænt af den enkelte klub og går til både internationale, nationale og lokale formål i nærområdet.