Campingvogns plakat

Campingvognsplakat.

Da kunstneren Finn Birkelund i 2013 havde fået opgaven, at dekorere Muren ned mod Nordeas Parkeringsplads, holdt han til i en lille gammel campingvogn, som blev brugt som skurvogn.
Undervejs med at male værket ”Røde Anna i Birkelund”, fik campingvognen også en omgang restfarver, og da ” Røde Anna” var hans mors øgenavn, blev campingvognen efterhånden også fyldt med, hvad der faldt Finn ind af øgenavne fra ældre og nyere tid.
Vi har i Lions Brande benyttet den dekorerede campingvogn som kontor i forbindelse med Street Art festivalerne i byen. Desværre kunne vognen ikke hænge sammen mere på grund af rustangreb.
Bemalingen af vognen er blevet fotograferet og benyttes nu til en plakat, som vi sælger til fordel for Lions hjælpearbejde i lokalområdet.

Plakatan kan købes hos Centrum Farver og Tapet for 100 kr.
Tak fordi du støtter vores hjælpearbejde
.
Lions Brande.