Børn og unge i 2020

Lions Brande har besluttet at gøre en ekstra indsats for børn og unge i vores lokalområde i året 2020.
Børn og unges trivsel og udvikling har altid været en af vore hjertesager og vi har i årenes løb doneret en del midler inden for dette område.
Vi har f. eks.  Støttet bondegården i Brande, udvikling af Urban Street Zones baneanlæg, givet støtte til skolernes SSP arbejde mod misbrug og støttet de unges uddannelse om god netetik. Enkeltpersoner har været på sommerophold og børnefamilier har fået julehjælp.
De midler vi bruger til at støtte børne- og ungeområdet indsamler vi f. eks. Ved vore store bankoshow eller ved salg af drikkevarer til Street Art Festival.

I 2020 vil vi gerne være med til at støtte:

• Forebyggende initiativer, der kan være med til at forhindre, at børn og unge får en skæv start på voksenlivet.
  • Støtte til grupper eller enkeltpersoner, der har et særligt behov.
  • Foreninger og klubber, som gør en særlig indsats for børn og unge
  • Hvordan kommer man godt igennem børne-og ungdomslivet?
  • Børnehave/skole/ungdomsskole vil gerne..........?
  • Vi har en helt ny ide til hvordan man kan........?

Har du eller din forening en ide til et projekt som kan passe ind i ovenstående, høre vi gerne fra dig.
Send en kort mail med beskrivelse af ideen til   lionsbrande ved outlook prik com