Bankoshow 2017

Bankoshow

Brande Hallen har siden 1992 været en fin ramme om klubbens traditionelle årlige bankoshow. Lions medlemmer har i månederne op til arrangementet indsamlet en masse gevinster hos lokale sponsorer. Beløbet plejer at være omkring 100.000 kr.
Et par timer før åbning står de første bankogæster i kø for at blive lukket ind, og når showet starter, er der ca. 800 gæster i Hallen. Der bliver så spillet bankospil og solgt lodder til diverse andre spil hele aftenen. Der er mange gode underholdende indslag med fine præmier. Der var i år to hovedgevinster på hver 5.000 kr.
Det er glædeligt at se, at der kommer både banko-entusiaster og nybegyndere og at der er mange børn, som får en anden oplevelse af at spille, uden at det har noget med smartphones at gøre.
Det overskud som aftenen giver, bruger Lions Brande til velgørende formål.
Stor tak til alle vore gevinstleverandører som gør det muligt at afvikle en festlig aften for byens borgere.